Καθημερινοί άνθρωποι που δοκιμάζονται σε ακραίες καταστάσεις.

Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση.

Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση.

Αυτά είναι τα πρόσωπα της καθημερινής σειράς «Άγρια Γη».

Όλγα Γρίβα (Ζέτα Δούκα)

Ζέτα Δούκα

Ιδιοκτήτρια του κτήματος “Άγρια Πλαγιά”, η Όλγα είναι μια φιλόδοξη και σκληρή γυναίκα που θέλει να ελέγχει τους πάντες γύρω της. Ο πλούτος και η εξουσία που απέκτησε ξαφνικά, την κάνουν ακόμα πιο άπληστη και χειριστική. Αποδεικνύεται καλή επιχειρηματίας και τα σχέδιά της ενισχύονται με έναν καλό γάμο. Με τον Αντώνη έχουν δυο παιδιά, την Ελπίδα και τον Αλέξη. Έχει παθολογική αγάπη στον εγγονό της Κωστή και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη και τα μυστικά της καλά κρυμμένα.

Άρης Μάρκου (Στέφανος Μιχαήλ)

Στέφανος Μιχαήλ

Γενναίος και ευθύς. Διακεκριμένος στρατιωτικός που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με ειρηνευτικές αποστολές. Επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε για να εκδικηθεί τον φόνο του πατέρα του και να διεκδικήσει ό,τι δικαιωματικά ήταν δικό του, αποφασισμένος να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα όποιον τους κατέστρεψε. Στην πορεία, θα συναντήσει την παιδική του φίλη, την Ελπίδα και από εκεί και έπειτα, η σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη για δικαίωση και την αληθινή αγάπη θα είναι αναπόφευκτη.

Ελπίδα Γρίβα (Παναγιώτα Βιτετζάκη)

Παναγιώτα Βιτετζάκη

Όμορφη, καλοσυνάτη και καλοπροαίρετη. Η Ελπίδα δεν ξεχνά πως στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, η ξένοιαστη παρέα με τον Άρη, ομόρφαινε τις μέρες της κι έτσι δεν έπαψε ποτέ να τον αναζητά. Δεν συμμερίζεται την υπέρμετρη φιλοδοξία της μητέρας της Όλγας, είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και έχουν ένα γιο, τον Κωστή. Δεν υποχωρεί στον καταπιεστικό χαρακτήρα του άντρα της κι αυτό οδηγεί τη σχέση τους σε οριακές καταστάσεις. Η μεγάλη της αγάπη είναι τα άλογα κι έχει μια σχολή όπου παραδίδει μαθήματα ιππασίας. 

Αντώνης Καράς (Χριστόδουλος Στυλιανού)

Χριστόδουλος Στυλιανού

Σύζυγος της Όλγας και διευθυντής της οικογενειακής επιχείρησης. Υπήρξε εύπορος όλη του τη ζωή, ακόμη και πριν γνωρίσει την Όλγα, κι οι δυο τους έχουν καταφέρει μαζί να γίνουν η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της περιοχής. Είναι καλός και ήρεμος, θετός πατέρας της Ελπίδας και πατέρας του Αλέξη.

Μυρτώ Τσουκαλά (Μαρία Ζορμπά)

Μαρία Ζορμπά

Μητέρα του Νικόλα…