Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη».

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης), προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά (Ν. Βασιλειάδης).

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) ζητάει από την Όλγα (Ζ. Δούκα) να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του. Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση. Ο Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα.

Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου), παρακαλεί τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος), να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

#AgriaGi

Instagram: instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr