Πολιτικοί συνοδοιπόροι αλλά και «αντίπαλοι» αποχαιρετούν σοκαρισμένοι τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ηλικία μόλις 43 ετών έσκασε σαν «βόμβα» και στον πολιτικό κόσμο, που δραστηριοποιούταν τα τελευταία χρόνια αφού ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτικοί συνοδοιπόροι και «αντίπαλοι» δεν μπορούν να κρύψουν το πόσο έχουν συγκλονιστεί τόσο με την είδηση του θανάτου όσο και με τη μάχη που έδινε με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. «Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας. Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής.
Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε».

  • Διαβάστε επίσης: Τι λέει ο γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: Η διάγνωση και ο αγώνας μέχρι την τελευταία στιγμή

«Η απώλεια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη, αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μας γεμίζει θλίψη. Ο Αλέξανδρος τίμησε το εθνόσημο, πρωταγωνίστησε στον αθλητισμό και κατάφερε να έχει σημαντική κοινωνική και πολιτική δράση. Στην οικογένειά του και στο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ως έναν «άνθρωπο που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή» χαρακτήρισε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, που έγραψε στο μήνυμά του: «Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Ολυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού. Ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή. Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε. Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστο και ασυγκίνητο. Ένα μήνυμα για τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή. Η κληρονομιά που αφήνει στα παιδιά του και όλους μας είναι τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια η μνήμη του»….