Τι συνέβη;

Η Αντριάνα Τσέτσικ είναι ηθοποιός ερωτικών ταινιών και έχει πάνω από 803.000 ακολούθους στην πλατφόρμα Twitch. Το Twitch είναι μια livestreaming πλατφόρμα για βιντεοπαιχνίδια αλλά σήμερα φιλοξενεί και streams που αφορούν την μουσική, τα talk shows, τη τέχνη ακόμα και τηλεοπτικές σειρές.

  • Διαβάστε επίσης: Η πορνοστάρ που έστησε τη μεγαλύτερη απάτη στη ιστορία των ερωτικών ταινιών

Το TwitchCon είναι ένα συνέδριο για την πλατφόρμα ζωντανής μετάδοσης, το οποίο πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σαν Ντιέγκο. Το συνέδριο συγκέντρωσε τους καλύτερους streamers από όλο τον κόσμο όμως, η εκδήλωση δεν είχε αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα, η Αντριάνα Τσέτσικ είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν έκανε βουτιά σε αφρολέξ. Η διάσημη πορνοστάρ έσπασε τη μέση της στα δύο.

Το βίντεο του ατυχήματος

Σε ένα από τα βίντεο που μεταδόθηκαν ζωντανά, η Τσέτσικ πάλευε με την αντίπαλό της σε μια πλατφόρμα ύψους ενός μέτρου πάνω από τους κύβους αφρολέξ ώστε να επικρατήσει της μονομαχίας με μπαστούνι. Η πορνοστάρ επικράτησε της αντιπάλου της αλλά ένα τραγικό ατύχημα θα συνέβαινε μετά από λίγο.

Θέλοντας να πανηγυρίσει τη νίκη της, η Τσέτσικ αποφάσισε να κάνει βουτιά στο λάκκο με τα αφρολέξ. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι ο λάκκος ήταν πολύ ρηχός, καθώς είχε βάθος μόλις τριών κύβων με ένα ελαστικό χαλί στον πυθμένα. Αυτό σήμαινε ότι η Τσέτσικ χτύπησε στο έδαφος με δύναμη και σε ένα βίντεο από το περιστατικό, είναι αμέσως σαφές ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ένας άνδρας τη ρωτά απευθείας εάν είναι καλά και εκείνη του απαντά πως δεν μπορεί να σηκωθεί.  Η πορνοστάρ προχώρησε σε μια σειρά από Tweets για να εξηγήσει ότι είχε σπάσει την πλάτη της σε δύο σημεία και χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση.

«Λοιπόν, έσπασα την πλάτη μου σε δύο σημεία και θα χειρουργηθώ σήμερα για να τοποθετηθεί μια ράβδος για στήριξη. Στείλτε την υποστήριξή σας. Όταν βρέχει, βρέχεσαι και εγώ σίγουρα νιώθω τη βροχή αυτή τη στιγμή».

Επιπλέον ατυχήματα

Μια μέρα νωρίτερα είχε τραυματιστεί και ένας επιπλέον…