Χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε σωστά και να διατηρήσετε το βάρος σας στο επιθυμητό.

Το αδυνάτισμα δεν βασίζεται απλώς σε μια γρήγορη δίαιτα ή ένα θαυματουργό πρόγραμμα διατροφής αλλά πολύ περισσότερο σε ένα healthy lifestyle που περιλαμβάνει υγιεινά διατροφικά πρότυπα, τακτική σωματική δραστηριότητα και αποτελεσματική διαχείριση του στρες. Όταν προσπαθείτε να αδυνατίσετε, είναι φυσικό να θέλετε να συμβεί γρήγορα. Ωστόσο, με την σταθερή και σταδιακή απώλεια βάρους, περίπου 1 έως και 2 κιλά την εβδομάδα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσετε το βάρος σας χωρίς να πάρετε πάλι τα περιττά κιλά.

Η απώλεια βάρους απαιτεί για αρχή δέσμευση και έξυπνες επιλογές. Για να τα καταφέρετε, έχουμε δημιουργήσει ένα σύντομο οδηγό που θα σας βοηθήσει να «κάψετε» το περιττό λίπος για να αδυνατίσετε σωστά:

Φτιάξτε το αρχείο προόδου σας

Μόλις αποφασίσετε να ξεκινήσετε την προσπάθειά σας, καταγράψτε το βάρος σας για να γνωρίζετε από που ξεκινάτε. Ιδιαίτερα βοηθητικό θα ήταν να γνωρίζετε τα επίπεδα λίπους, μυϊκής μάζας αλλά και μεταβολισμού, καθώς έτσι θα μπορείτε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους.

Για αυτό θα χρειαστείτε μια εξελιγμένη ζυγαριά με έξυπνες λειτουργίες, όπως ο λιπομετρητής, που θα κάνει το αδυνάτισμα πιο εύκολο για εσάς. Μπορείτε να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της για να ξεκινήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Εμείς σας προτείνουμε τρεις κορυφαίες επιλογές, που σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν:

Mi Body Composition Scale 2

Με την ζυγαριά μπάνιου Mi Body Composition Scale 2 μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την φυσική σας κατάσταση, καθώς προσφέρει με μία μόνο μέτρηση δέκα διαφορετικούς τύπους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του βάρους, της μυϊκής μάζας, του βασικού μεταβολισμού, του βαθμού σπλαχνικού λίπους, της οστικής μάζας, του ποσοστού λίπους, της μορφής του σώματος και της σωματικής επίδοσης.

Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 16 προφίλ χρηστών, καταγράφοντας τα δεδομένα τους αντίστοιχα, με αποθηκευτική μνήμη 800 θέσεων ενώ χρησιμοποιεί ευανάγνωστα γραφήματα για την εμφάνιση των στατιστικών της προόδου σας, που εμφανίζονται όταν ζυγίζεστε στην «κρυφή» οθόνη LED.