Η τραγική κατάληξη της εξαφάνισης μιας 19χρονης στη Βρετανία – Βρέθηκαν τα λείψανά της σε σπίτι – Μέρες αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε τον ύποπτο, ο οποίος, αφού την σκότωσε, αυτοκτόνησε – Η αστυνομία είχε χάσει 18 ευκαιρίες να τον… συλλάβει.

Μια 19χρονη στην Βρετανία, η Λι Κράουτσερ, μπορεί να κρατήθηκε αιχμάλωτη από έναν σεξουαλικό παραβάτη για εβδομάδες, πριν εκείνος αυτοκτονήσει δύο μήνες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές την Παρασκευή, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Στις 14 Οκτωβρίου, η αστυνομία του Thames Valley κατονόμασε τον Νιλ Μάξγουελ ως τον βασικό ύποπτο στην υπόθεση και αποκάλυψε ότι καταζητούνταν για σεξουαλική επίθεση την εποχή της εξαφάνισης της Λι, αλλά κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη… 18 φορές!

Διαβάστε επίσης: Φρίκη: Αποκεφάλισε τη φίλη της, έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα και έκανε βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου

Δύο μήνες μετά την εφαφάνιση της 19χρονης, ο ύποπτος αυτοκτόνησε

Ο καταδικασμένος για σεξουαλική επίθεση ήταν το μόνο άτομο που είχε κλειδιά για το σπίτι στο Milton Keynes, 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λονδίνου, όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα δίπλα στο σακίδιο της άτυχης Λι.

Είχε προσληφθεί από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, για να εκτελεί εργασίες συντήρησης όσο αυτοί έλειπαν, και την εποχή που η Λι εξαφανίστηκε – τον Φεβρουάριο του 2019 – καταζητούνταν για μια σεξουαλική επίθεση στο Newport Pagnell, το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους.

Σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής, ένας ανώτερος αξιωματικός δήλωσε ότι η αστυνομία εξετάζει την πιθανότητα η Λι Κράουτσερ να κρατούνταν αιχμάλωτη.

Ο Μάξγουελ έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 49 ετών τον Απρίλιο του 2019 – δύο μήνες μετά την εξαφάνιση της Λία.

Μάλιστα, η αστυνομία του Thames Valley αντιμετώπισε πιεστικές ερωτήσεις σχετικά με το πώς απέτυχε να συλλάβει τον κατάδικο, παρόλο που είπε ότι οι αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να τον συλλάβουν… 18 φορές!

Κοροϊδεύουν την αστυνομία – Παρ’ ολίγο να τον συλλάβει… 18 φορές

Η κάτοικος της περιοχής Jill Davey, η οποία ζει στον ίδιο δρόμο με το σπίτι όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα, δήλωσε στην Daily Mail ότι η 19χρονη θα ήταν ακόμα ζωντανή, αν οι αστυνομικοί είχαν «κάνει σωστά τη δουλειά τους».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλό να…