Όλα όσα ανέφερε ο εισαγγελέας για τον Μπεντζαμίν Μεντί, στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις κατηγορίες οκτώ βιασμών που βαραίνουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τον Μπέντζαμιν Μεντί. Η δίκη του Γάλλου μπακ της Μάντεστερ Σιτι, άρχισε την περασμένη  Τετάρτη και το πρωί της Δευτέρας συνεχίστηκε με την καθοριστική αγόρευση του εισαγγελέα, ο οποίος αποκάλυψε με λεπτομέρειες όσα έχουν καταθέσει τα θύματα του Μεντί.

  • Διαβάστε επίσης: Νέα κατηγορία για βιασμό στον Μπέντζαμιν Μεντί!

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος βρίσκεται σε αναστολή από κάθε δραστηριότητα με τους Πολίτες, κατηγορείται για οκτώ βιασμούς, μία απόπειρα βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση σε επτά διαφορετικές γυναίκες, τι οποίες κλείδωνε σε δωμάτια στην έπαυλή του στο Τσέσαϊρ και τους αφαιρούσε τα κινητά, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη ψυχολογική τους κατάσταση και για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις.

«Οι κατηγορίες δείχνουν ότι ένα από τα καθήκοντα του κύριου Σαχά ήταν να βρίσκει νεαρές γυναίκες για τον Μεντί και να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε οι γυναίκες αυτές να πέσουν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι δυο τους είχαν πείσει τους εαυτούς τους ότι η συναίνεση των γυναικών που έφερναν σπίτι τους σε σεξουαλικές πράξεις απλά δεν είχε σημασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελία κατά τη διάρκεια της δίκης στο δικαστήριο του Τσέστερ, με το δίδυμο των κατηγορουμένων από την πλευρά του να δηλώνουν πως υπήρχε συναίνεση από πλευράς των θυμάτων.

Την Τρίτη (16/8) αναμένεται να σημειωθεί άλλη μια υψηλής σημασίας αγόρευση, αυτή της δικηγόρου του Μεντί, Ελεανόρ Λοζ. Στο τέλος της δίκης η οποία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, αν ο Μεντί κριθεί ένοχος τότε θα τεθεί αντιμέτωπος με ισόβια ποινή κάθειρξης.