Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για όλα.

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας», και έδωσε μια αφοπλιστική συνέντευξη μιλώντας για όλα και για όλους.

  • Διαβάστε επίσης: Πριν το GNTM έψαχνε άνδρα… χορηγό στην Πάνια – Τρολάρει ανελέητα το

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Βίκυ Καγιά, την αποχώρησή του από τον πέμπτο κύκλο του GNTM αλλά και στη Σοφία Χατζηπαντελή. Δε δίστασε επίσης, να αναφερθεί στις αλλαγές που έχουν συμβεί στον νέο κύκλο του ριάλιτι αλλά και το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το παιχνίδι.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει παρακολουθήσει την εκπομπή GNTM απάντησε χαρακτηριστικά:

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας. Δεν είναι κακό απλά διαφορετικό. Μοντέλα μόδας δεν έχω δει μέχρι στιγμής».

Αφοπλιστικός ήταν και απέναντι στην Σοφία Χατζηπαντελή λέγοντας πως δεν είναι κλασσικό μοντέλο αλλά κάρακτερ.

«Το κορίτσι αυτό δεν είναι μοντέλο, είναι κάρακτερ. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Είναι μεγάλη συζήτηση το diversity. Αχ αυτή η καημένη η μόδα, τι έχει τραβήξει. Λοιπόν, άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Η Σοφία δεν είναι μοντέλο, δεν έχει το ύψος, δεν έχει το κορμί. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου».

Η σχέση με την Καγιά

Κόλαφος όμως, ήταν και για τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά αλλά και την αποχώρησή του από το GNTM.

«Για την αποχώρησή μου θα πρέπει να ρωτήσεις άλλους. Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης.  Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Ποια είναι τα όλα; Τα όλα ήμασταν εμείς….