Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος με στόχο τη θεμελίωση μιας συστηματικής και εποικοδομητικής συνεργασίας στα πεδία της παροχής κοινωνικής φροντίδας και υπηρεσιών υγείας καθώς και της έγκαιρης παρέμβασης και προστασίας των παιδιών.

Η υπογραφή του Συμφώνου έλαβε χώρα στο Γραφείο του Δημάρχου στο κτήριο της Δημοτικής Αρχής, όπου ο Κώστας Γιαννόπουλος και ο Ηλίας Αποστολόπουλος είχαν μια ουσιαστική συζήτηση, στο πλαίσιο μελλοντικού σχεδιασμού και με πρώτη στόχευση την υλοποίηση Δράσεων Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Από την πλευρά του Οργανισμού, ο Κώστας Γιαννόπουλος έθεσε στη διάθεση του Δήμου την τεχνογνωσία και το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχει στα πεδία της Υγείας, της Φτώχειας, της Βίας και των Εξαφανίσεων. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Ηλίας Αποστολόπουλος δεσμεύθηκε ως προς την περαιτέρω σύσφιξη της συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη μηχανισμών παρέμβασης και προστασίας των ευάλωτων πληθυσμών όπως είναι τα παιδιά και οι οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με γνώμονα την προαγωγή του βιοτικού επιπέδου των παιδιών και της ενίσχυσης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος επεσήμανε: «Υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές που παρέχει το «Χαμόγελο» δεν υπάρχουν από κάπου αλλού στην Ελλάδα. Γνωρίζω καλά το σημαντικό σας έργο και είχα την ευκαιρία να έρθω και στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο, όπου πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύετε, ιδιαίτερα στην Εθνική Γραμμή SOS 1056. Δεσμεύομαι να παρέχω όποια βοήθεια μπορώ, και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από σήμερα βρίσκεται κοντά σας, και βρισκόμαστε εδώ με χαρά. Γιατί σήμερα η συνεργασία μας επισφραγίζεται κι επίσημα και μπορούμε έμπρακτα να βρεθούμε στο πλευρό των παιδιών και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που μας έχουν ανάγκη και με τη δική σας…