«Η κυβέρνηση και η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται διαρκώς δίπλα στους πολίτες του Έβρου. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία οι Έλληνες ακρίτες κρατούν πολύ ψηλά το φρόνημα της πατρίδας μας» δήλωσε ο υφΥΠΕΞ Α. Κατσανιώτης

Στα πλαίσια των επισκέψεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει της 86ης ΔΕΘ ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, επισκέφθηκε το Νομό Έβρου συνοδευόμενος από τους Βουλευτές του νομού Αναστάσιο Δημοσχάκη, Χρήστο Δεμερντζόπουλο και Σταύρο Κελέτση, τους βουλευτές Τάσο Χατζηβασιλείου και Κωνσταντίνο Μπλούχο, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Ακρίτες

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη, συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες στο κέντρο της Ορεστιάδας και επισκέφθηκε το νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Όλα τα μέλη του κλιμακίου, συναντήθηκαν νωρίς το μεσημέρι με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς. ενώ συζήτησαν με πολίτες και επαγγελματίες στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

  • Διαβάστε επίσης Θεοδωρικάκος από Έβρο: Ξεκάθαρο μήνυμα αποφασιστικότητας η εφαρμογή του σχεδίου «Ακρίτας»

Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Η κυβέρνηση και η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται διαρκώς δίπλα στους πολίτες του Έβρου. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία οι Έλληνες ακρίτες κρατούν πολύ ψηλά το φρόνημα της πατρίδας μας. Η κυβέρνηση με μια σειρά έργων, με τον φράχτη στα σύνορα και την αξιοποίηση του λιμένα Αλεξανδρούπολης αναβαθμίζει την γεωστρατηγική θέση της περιοχής».

Παράλληλα ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, συνοδευόμενος από Βουλευτές του κλιμακίου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο, συναντήθηκε στο κέντρο της Δαδιάς με πολίτες, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγούς, εκπροσώπους δασικών συνεταιρισμών της περιοχής το Διοικητή της Πυροσβεστικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενώ στις Φέρες συνομίλησε με τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και με παραγωγούς της περιοχής. Ο ίδιος μετά τις συναντήσεις δήλωσε:

«Συμμετείχα στο κυβερνητικό κλιμάκιο και επισκέφθηκα το νομό Έβρου…