Αρκετά συχνά παρατηρούμε στην καθημερινότητα μας να έρχονται μπροστά μας νούμερα επαναλαμβανόμενα, που μοιάζουν σαν μία συνεχόμενη σύμπτωση.

Στην αρχή λέμε σύμπτωση, αλλά μετά αρχίζουμε στην πορεία να αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορεί να σημαίνει τελικά στη ζωή μας.

Και κάπου εδώ έρχεται η αριθμολογία και μας αποκωδικοποιεί τι μπορεί να σημαίνουν συγκεκριμένοι αριθμητικοί συνδυασμοί για να είμαστε προετοιμασμένοι.

#1111

Είναι ο αριθμός «της σύλληψης», και είναι μια αφορμή για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου. Σηματοδοτεί μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου ή στον τομέα που εργάζεσαι και δρας, οπότε αν σκέφτεσαι να τολμήσεις την αλλαγή, κάνε το τώρα.

#2222

Γνωστά ως σύμβολα ισορροπίας, σχέσεων και δυαδικότητας στην πνευματική κοινότητα, τα πολλά δύο σου επισημαίνουν να ακούσεις λίγο παραπάνω τη διαίσθηση σου και να στραφείς προς τα πρόσωπα της ζωής σου που είναι σταθερά σε αυτήν.

#3333

Είναι το νούμερο της θεραπείας άρα είναι μια αφορμή για να θεραπευτείτε σωματικά και ψυχικά με τον τρόπο που έχετε ανάγκη. Επίσης το 3 αποτελεί τον αριθμό της θεϊκής δύναμης άρα ίσως είναι καλό να λάβεις υπόψιν σου κάθε ανώτερη δύναμη και να πράξεις όπως λέει «το μέσα σου».

#4444

Το 4 είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και τη δομή. Αν πετυχαίνεις συνεχώς το 444 είναι ένα σημάδι ότι τα φυσικά πράγματα που πάντα ήθελες είναι διαθέσιμα σε εσένα. Στερέωσε τα επόμενα βήματα για την αγορά σπιτιού, τη δημιουργία οικογένειας, τη μετακόμιση ή οπουδήποτε αλλού σε πάει η ζωή άφοβα.

#5555

Είναι το νούμερο της αλλαγής και είναι η στιγμή να αποδεχτείς αυτό που έρχεται όσο μεγάλο κι αν είναι. Οι αλλαγές είναι σχεδόν πάντα καλές, και όταν έχουν και επεκτατική διάθεση, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι embrace και να το προσαρμόσεις στα δικά σου θέλω.

#6666

Συμβολίζει το karma και το «yin and yang». Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναπροσαρμογής και επαναφοράς της ισορροπίας του εσωτερικού σου κόσμου ή της ζωής σου, βλέποντας αυτά τα νούμερα να ξέρεις πως όλα θα πάρουν τη θέση τους σύντομα.

#7777

Το να βλέπεις μπροστά σου επαναλαμβανόμενα το 7, σημαίνει πως πρέπει να ακούσεις το καμπανάκι που χτυπάει για την σχέση σου με τον εαυτό σου και το πώς τον βλέπεις εσύ. Η…