Χαμός για ακόμη μια φορά στο ριάλιτι μόδας

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, αποκάλυψαν στα 17 υποψήφια μοντέλα ότι guest κριτής θα είναι ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας, Πίτερ Ντούντας.

Η Νικόλ που πήρε την καλύτερη φωτογραφία στην περασμένη δοκιμασία είχε το αβαντάζ να περπατήσει πρώτη με τις δημιουργίες του, σαν να ήταν μούσα του σχεδιαστή. Τα κορίτσια θα έπρεπε στη νέα δοκιμασία να περπατήσουν σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα 65 μέτρων εμπνευσμένη από τις τέσσερις εποχές, με δημιουργίες του διάσημου fashion designer.

Διαβάστε επίσης: GNTM: «Είναι τόσο γελοία και στην πραγματική ζωή;» – Χαμός στο με την Βίκυ Καγιά

Οι τρεις κριτές του GNTM μαζί με τον Πίτερ Ντούντας και τον συνεργάτη του Ευάγγελο Μπούση, παρακολούθησαν το show και έκριναν τα κορίτσια. Κάποιες, ωστόσο, δυσκολεύτηκαν αρκετά με αποτέλεσμα να μη καταφέρει να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Τα υποψήφια μοντέλα κρίθηκαν και για μία φωτογραφία που έβγαλαν πριν την πασαρέλα, και για κάποια η σημερινή δοκιμασία ήταν το τελευταίο challenge στον διαγωνισμό και αυτή είναι η Έλενα Λυσάνδρου.

Μάλιστα, ο guest κριτής Ευάγγελος Μπούσης της ανέφερε: «Έλενα για εμένα δεν είσαι μοντέλο.» Η νεαρή παίκτρια αποχώρησε με κλάματα από το παιχνίδι.

Δείτε το απόσπασμα