Ο Κώστας Καραπαπάς χτύπησε «καμπανάκι» σχετικά με τη νομιμότητά της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ – Η αμφισβήτηση, η απορία και ο έντονος διάλογος με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ υπήρξε ηχηρή παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά σχετικά με τη νομιμότητα της, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να «χτυπάει» καμπανάκι και να τονίζει πως «επιφυλασσόμαστε για τη διαδικασία».

Παράλληλα, ο Καραπαπάς εξέφρασε την απορία του για την απουσία της Διονυσίας Μπιτζούνη, η οποία ήταν παρούσα στις προηγούμενες ΓΣ. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή – «βόμβα» τόνισε ότι θεωρεί άκυρη της σύγκληση της έκτακτης ΓΣ, εκθέτοντας για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Στο ξεκίνημα της συνέλευσης λοιπόν ο Κώστας Καραπαπάς πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Παρατηρώ ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης κυρία Μπιτζούνη δεν είναι μαζί μας, αν και συνηθίζεται. Ρωτώ λοιπόν τη νομική υπηρεσία αν η σημερινή ΓΣ πληροί τις προϋποθέσεις, αν υπάρχει νομιμότητα στη σύγκλησή της», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Μπαλτάκος απάντησε από την πλευρά του ότι η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ δεν έχει λόγο να πάρει θέση, πριν διαβάσαμε δήλωση νομιμότητας της ΓΣ». Με αφορμή τα παραπάνω, ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας:

«Δεν είναι δυνατόν να συγκαλείτε έκτακτη γενική συνέλευση κάθε εβδομάδα, σας το ανέλυσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Συμμόρφωσης, η κυρία Μπιτζούνη. Πέρα από αυτό όμως, δεν μπορεί να μας φέρνετε εδώ χωρίς να έχουμε πάρει έγγραφα στις ημερομηνίες που πρέπει όπως προβλέπει το καταστατικό. Εσείς ούτε το καταστατικό της ΕΠΟ υπολογίζετε ούτε τίποτα. Επιφυλασσόμαστε λοιπόν κάθε νομίμου δικαιώματός μας για την σημερινή Γενική Συνέλευση και τις αποφάσεις αυτής.»

Λίγο αργότερα ο Καραπαπάς δικαιώθηκε περίτρανα αφού το θέμα 7 δεν συζητήθηκε (έγκριση πρακτικών) αφού τα μέλη της ΓΣ δεν είχαν λάβει κανένα έγγραφο. Μάλιστα ο κ. Μπαλτάκος σχολίασε: «Γελάει τώρα ο κ. Καραπαπάς, αλλά πρέπει να πάμε στην επόμενη Γενική Συνέλευση την έγκριση».

Στη συνέχεια της συνέλευσης, υπήρξε μια απίθανη τοποθέτηση του Μπαλτάκου, όταν ο Τζώρτζογλου (ΕΠΣ…