«Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους» τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για την φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως αναφέρει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι «ντροπή» για τον ΣΥΡΙΖΑ «να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί» καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτή την τακτική.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει στην δήλωσή του ότι «στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της».

  • Διαβάστε επίσης: Θεοδωρικάκος για Σεπόλια: «Όσοι εμπλέκονται στην ιστορία, θα πάνε εκεί που τους πρέπει»

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί. Είναι ντροπή!

Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι.»