Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ αφού επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Κάντιθ

Ξεκίνημα με το δεξί έκανε στην φετινή La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ αφού επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Κάντιθ με σκόρερ τον Ιάπωνα Τακεφούσα Κούμπο.

Η Κάντιθ μπήκε καλύτερα στο ματς αφού είχε κάποιες μικροευκαιρίες που δεν αξιοποίησε όπως αυτή του Αρσαμέντια στο 17′ που είδε το σουτ που επιχείρησε να περνάει λίγο άουτ.

Η Σοσιεδάδ χτύπησε όμως στο 24′ αφού με πάσα διαβήτη του Μικέλ Μερίνο, ο Τακεφούσα Κούμπο βγήκε τετ α τετ αφού ξέφυγε από τους αντίπαλους αμυντικούς και άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους.

Ο Μικέλ Μερίνο ήταν ο πρωταγωνιστής και στο 62′ αφού το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία της Κάντιθ. Η  μόνη απειλή της Κάντιθ ήρθε στο 88′ με σουτ του Αλέχο που πέρασε εκτός εστίας.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Ερντάντεθ, Θαλδούα (88’ Ντιαρά), Φάλι, Εσπίνο, Αρθαμένδια (65’ Αλέχο), Τσουστ, Λοσάνο, Μάρι (65’ Αλαρκόν), Λούκας Πέρεθ (72’ Νεγρέδο), Περέα (46’ Μαμπίλ)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ρίκο (82’ Μουνιόθ), Ελουστόνδο, Λε Νορμάν, Μπράις Μέντεθ, Μερίνο (78’ Μπαρενετσέα), Σίλβα (78’ Ιγιαραμένδι), Θουμπελδία, Θουμπιμένδι, Κούμπο (78’ Αλί Τσο), Ισάκ (85’ Καρικαμπούρου)