Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ.

Απογοητευμένος ήταν ο Κάρλος Κορμπεράν μετά το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ και την ήττα του Ολυμπιακού με 3-0, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν κατώτεροι από τους αντιπάλους τους στο αποψινό παιχνίδι και δεν δούλεψε καλά ούτε η άμυνα, αλλά ούτε και η επίθεση των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη δήλωση του Χάμες Ροντρίγκες: «Ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση»

«Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, να αναλύσουμε τις ήττες μας και να βρούμε λύσεις», πρόσθεσε ο Ιβηρας τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κορμπεράν στην Cosmote TV:

Για το τι δεν δούλεψε για τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή ήμασταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια από τον αντίπαλο. Στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στατικές φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά ο αντίπαλος μας ξεπερνούσε και όταν πλησίαζε την περιοχή μας ήταν ικανός να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Δεν δούλεψε καλά η άμυνα, η επίθεση και οι στατικές φάσεις».

Για το αν έφταιγε η πνευματική ετοιμότητα ή οι δυνάμεις: «Όταν κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί καλά, τότε αυτή την ευθύνη την έχει ο προπονητής, όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλά».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση: «Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, να αναλύσουμε τις ήττες μας και να βρούμε λύσεις, ώστε να μπορούμε να δούμε αν θα έχουμε πιθανότητες».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κάνει πολλές μεταγραφικές προσθήκες και πως θα το διαχειριστεί: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό είναι στην ήττα. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πως θα διαχειριστούμε τις νέες αφίξεις. Οι οπαδοί μας δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».