Έκανε σκληρή κριτική για το θέμα των υποκλοπών και τις «δήθεν παροχές» όπως τις χαρακτήρισε από την κυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των συνεργασιών μετά τις εκλογές

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας, των αυξήσεων στην ενέργεια, αλλά και των μέτρων που εξήγγειλε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη, εξαπέλυσε στη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας ο οποίος στις 7 το απόγευμα θα φιλοξενηθεί στο ΟΤ Forum στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, δεν άφησε εκτός κριτικής ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους σε μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα ενώ χτύπησε «καμπανάκι»  στη σκιά της ενεργειακής κρίσης,  τονίζοντας ότι τα χειρότερα έρχονται.

Έκανε σκληρή κριτική για το θέμα των υποκλοπών και τις «δήθεν παροχές» όπως τις χαρακτήρισε από την κυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των συνεργασιών μετά τις εκλογές μετά τις πρόσφατες αναφορές του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ενιαίος, πανελλαδικός αγώνας τώρα – Καμία αναμονή για λύσεις από τα πάνω»

Το ΚΚΕ αποκάλυψε έγκαιρα την αλήθεια

«Το ΚΚΕ πολύ έγκαιρα αποκάλυψε στο λαό την αλήθεια για τη σημερινή κατάσταση και τα χειρότερα που έρχονται. Αποκάλυψε ότι ο μεγάλος ένοχος για την αύξηση της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας είναι οι ίδιες οι κατευθύνσεις και οι δεσμεύσεις της ΕΕ, που υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, σε βάρος των λαών της Ευρώπης» είπε για να προσθέσει ότι η αλήθεια είναι ότι η έκρηξη των τιμών της ενέργειας ξεκίνησε πολύ πριν την στρατιωτική αναμέτρηση και την κλιμάκωση του ενεργειακού πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ρωσίας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ έστρεψε τα «βέλη» του και στην Ε.Ε τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «πυροβολεί τα πόδια των λαών και δεν το κάνει για να υπερασπιστεί «την ελευθερία και το διεθνές δίκαιο», αλλά για να θωρακίσει τη δικτατορία του κεφαλαίου και τη θέση της στον διεθνή ανταγωνισμό».

Καμιά προπαγάνδα, πρόσθεσε,  δεν μπορεί να κρύψει για πολύ τα πραγματικά δεδομένα της οικονομίας.

«Η ΕΕ αδυνατεί να διασφαλίσει τους επόμενους μήνες επαρκή ποσότητα αερίου, που να…