Προειδοποιεί ότι θα βγάλει στη φόρα συνομιλίες τους

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Μαρίας Αντωνά. Ο πρώην παίκτης του Survivor και η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη συνεχίζουν να βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Αυτή τη φορά αφορμή για να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες στάθηκε η συνέντευξη της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Happy Day.

Η νεαρή απάντησε για τις σχέσεις της με τον ποδοσφαιριστή και ξεκαθάρισε πως πλέον δεν έχουν καμιά επικοινωνία μετά το παιχνίδι.

«Εντάξει, κάποια πράγματα γίνονται και για την τηλεθέαση. Με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor δε συνεχίζεται η φιλία μας. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα.

  • Διαβάστε επίσης: H Σοφιάννα Αβραμάκη αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει με τον Άρη Σοϊλέδη

«Της έλεγα ότι την χρησιμοποιούν»

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε κατά του Άρη και της Μαρίας Αντωνά, κατηγορώντας τους για την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά τους μετά το οριστικό τέλος του Survivor.

«Έλεγα στη Σοφιάννα, ο Άρης και η Μαρία σε χρησιμοποιούν, αυτοί οι δύο άνθρωποι σε χρησιμοποιούν και θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα», σχολίασε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Βλέπω κάθε βράδυ στο youtube καθημερινά το βρισίδι μου έχει ρίξει, σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα».

Παράλληλα, προειδοποίησε την Μαρία Αντωνά ότι θα βγάλει πρώτος τις συνομιλίες τους στη φόρα και όχι εκείνη αφού αυτή του έστελνε μηνύματα και του έλεγε ότι είναι «Θεός».