Οι απειλές του προέδρου της ΑΕΚ εναντίον της υπεύθυνης αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής έγιναν μετά από έλεγχο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μήνυση στον πρόεδρο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη υπέβαλε η υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ευαγγελία Πολυζώη.

Όπως κατήγγειλε η κυρία Πολυζώη στη μήνυσή της, την οποία κατέθεσε στο τμήμα Εκβιαστών της Γενικής Αστυνομίας Διεύθυνσης Αττικής, την Παρασκευή, η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής πήγαν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί διαπιστώθηκαν ελλείψεις και παραβάσεις που άπτονται της ασφάλειας τόσο των θεατών όσο και των αθλούμενων. Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ο κ. Μελισσανίδης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να απειλεί και την ίδια και τα άλλα μέλη της Επιτροπής.

Παρ’ όλα αυτά η κυρία Πολυζώη, αν και δέχθηκε τις απειλές ότι δηλαδή θα διωχθεί από την Περιφέρεια, ότι θα της στέλνουν κάθε βράδυ στο σπίτι της τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κατέθεσε την μήνυση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την παραίτησή της έχει υποβάλλει η ενταταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας, η οποία φέρεται επίσης να δέχθηκε κι αυτή απειλές.