Της Ιωάννας Μάνδρου

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

«Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το δημοκρατικό πολίτευμα και το κράτος δικαίου», δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη εξερχόμενη του δικαστικού Μεγάρου, αναφερόμενη στα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο», ενώ έκανε λόγο για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών, της αλληλογραφίας και ίσως και εγγράφων απορρήτων, όπως είπε επικαλούμενη και την ιδιότητα της τέως υπουργού προστασίας του Πολίτη.

Με τη μήνυση που κατέθεσε η κ. Γεροβασίλη ζητά να διερευνηθεί η παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου και άλλες πιθανές ποινικές πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος της .

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Για να είναι αποτελεσματική η έρευνα θα πρέπει να συνθέσει όλες τις μηνύσεις. Η δικαιοσύνη είναι ο τελευταίος πυλώνας προστασίας που μπορεί να ερευνήσει το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης».

Πηγή: skai.gr