Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στην πρόοδο που έχει επιδείξει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, αλλά και στο σκληρή μαρκάρισμα του Ρομαό στον Εμβιλα (83’), που τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μίτσελ από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο Μπακού, με τον Ισπανό τεχνικό στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την Καραμπάγκ, να στέκεται στην πρόοδο που έχει επιδείξει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, ο Ιβηρας αναφέρθηκε στο σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Εμβιλά στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Ρομαό, τονίζοντας ότι το χτύπημα που στον Γάλλο μέσο ήταν πολύ δυνατό για να τιμωρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης: Σωκράτης: «Υπήρξαν κάποιες ανεξήγητες αποφάσεις από τον διαιτητή – Είπα στον Ντόι πως για όποιο λάθος συμβεί, θα ευθύνομαι εγώ» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Με βάση την εικόνα της ομάδας το τελικό αποτέλεσμα σας αφήνει ικανοποιημένο;

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν είναι εύκολο με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και δείχνουν ότι προοδεύουν συνέχεια».

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει με τραυματίες στην Αθήνα. Τα περισσότερα προήλθαν από χτυπήματα που έμειναν ατιμώρητα. Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για τον διαιτητή;

«Το να είσαι διαιτητής είναι πολύ δύσκολο σχεδόν τόσο δύσκολο όσο και να είσαι προπονητής. Αυτή την εποχή οι διαιτητές έχουν βοήθεια και είναι αλήθεια ότι το χτύπημα που έγινε στον Εμβιλά ήταν πολύ δυνατό για να τιμωρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα».

Πως σας επηρέασε η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι;

«Όταν ο κόσμος δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα και το γήπεδο είναι γεμάτο ακόμα και από τους αντιπάλους είναι κάτι πολύ ωραίο. Οι φίλοι της Καραμπάγκ δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα η ομάδα τους παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι».

Ξεκινήσατε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά στη συνέχεια αλλάξατε το σύστημα και η ομάδα λειτούργησε καλύτερα. Θα εγκαταλείψετε την ιδέα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς για τη συνέχεια;

«Όταν ξεκινούσε ο σχεδιασμός του αγώνα δεν σκεφτόμασταν να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Σκεφτόμασταν να χρησιμοποιήσουμε τον Μπα αλλά δεν ήταν στην κατάλληλη…