Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι θέλει να κάνει έως και 25 παιδιά με διαφορετικούς άνδρες, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορές για μια ευκαιρία να αποκτήσουν παιδί μαζί της

Να «βγάλει στο σφυρί» το κορμί της, προκειμένου να το διαθέτει σε άντρες, ώστε να την αφήσουν έγκυο, θέλει ένα μοντέλο του Only Fans.

Η πρώην 33χρονη δασκάλα με το όνομα Έιμι Καπς από τη Βόρεια Καρολίνα, δηλώνει ότι αυτό το κάνει προκειμένου να αναπαραχθούν τα «όμορφα γονίδιά» της.

  • Διαβάστε επίσης: Παίκτρια του Survivor τα παράτησε όλα και κάνει καριέρα στο Onlyfans!

Η γυναίκα έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο, όταν αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος από έναν πρώην μαθητή της, αφού κοιμήθηκε μαζί του σε μια νύχτα όπου οι δυο τους είχαν γίνει τύφλα στο μεθύσι.

Από τότε που μοιράστηκε την είδηση ότι περιμένει παιδί στο διαδίκτυο, η Ιnstagrammer, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι πολλοί άλλοι άνδρες της «ζήτησαν να κάνει τα παιδιά τους» λόγω της ομορφιάς της.

Η ίδια σχεδιάζει να «παράγει μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους», καθώς πιστεύει ότι «ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι». Μάλιστα λέει ότι θέλει να κάνει έως και 25 παιδιά με διαφορετικούς άνδρες, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορές για μια ευκαιρία να αποκτήσουν παιδί μαζί της.

«Οι άνδρες μου ζητούν συνεχώς να κάνω τα μωρά τους» δήλωσε πρόσφατα η Καπς στο «NudePR.com».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι και είχαν τα γονίδιά μου, γι’ αυτό θέλω να γίνω παρένθετη μητέρα και να παράγω μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους. Δεν υπάρχει άσχημο μωρό, αλλά υπάρχουν άσχημοι γονείς» είπε χαρακτηριστικά.

Σκοπεύει να δημοπρατήσει τη μήτρα της

Η Έιμι εξήγησε ότι δεν θέλει να γεννήσει περισσότερες από 25 φορές και σκοπεύει να «δημοπρατήσει» τη μήτρα της στους ενδιαφερόμενους.

«Θέλω να κυοφορήσω πολλά μωρά, αλλά όχι περισσότερα από 25 συνολικά – αυτό θα ήταν το όριό μου, αλλά θα έμπαινε το νερό στο αυλάκι», είπε για να συνεχίσει: «Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν, θα μπορούν να αποκτήσουν και αυτά όμορφα παιδιά…