«Ανυπομονώ να συνεχίσουμε να χτίζουμε και να επεκτείνουμε τον αντίκτυπο της Ευρωλίγκας και του Γιούροκαπ», τόνισε ο νέος επικεφαλής της κορυφαίας διοργάνωσης

«Από σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για την Ευρωλίγκα. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε δει την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης να καθιερώνεται ως μία υπερδύναμη στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τζόρντι Μπερτομέου και την ομάδα του για το όραμα και τη σκληρή δουλειά τους και ανυπομονώ να συνεχίσουμε να χτίζουμε και να επεκτείνουμε τον αντίκτυπο της Ευρωλίγκας και του Γιούροκαπ».

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι και επίσημα από ο νέος επικεφαλής της Ευρωλίγκας και μίλησε για συνέχιση του οράματος της κορυφαίας διοργάνωσης.

Η διοργανώτρια αρχή που ανακοίνωσε ότι ο Σέρβος αναλαμβάνει το πόστο του προέδρου και του διευθυντή της Λίγκας έχοντας στο πλευρό του τον Μάρσαλ Γκλίκμαν, ο οποίος πλέον κατέχει τον ρόλο του ActingCEO και θα επωμιστεί την προσπάθεια που θα γίνει για τη βελτίωση του ονόματος και της δυναμικής της Ευρωλίγκας όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά παγκοσμίως, την αύξηση των εσόδων για τη Λίγκα και κατ’ επέκταση για τις ομάδες της.

Από τις πρώτες ομάδες που ευχήθηκαν «σιδεροκέφαλος» στη νέα κεφαλή της Ευρωλίγκας ήταν φυσικά ο Παναθηναϊκός με τον οποίο ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είχε μεγαλουργήσει με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2000 στη Θεσσαλονίκη και το 2002 στην Μπολόνια.

«Ευχόμαστε τα καλύτερα για τα νέα τους καθήκοντα στον νέο πρόεδρο της Ευρωλίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, και στον νέο αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλό της, Μάρσαλ Γκλίκμαν» έγραψε σχετικά ο Παναθηναϊκός  ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έγραψε:

«Τις καλύτερες ευχές στον νέο πρόεδρο της Ευρωλίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, και στον νέο αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Μάρσαλ Γκλίκμαν. Ελπίζουμε να έχουμε ένα μακρύ και επιτυχημένο ταξίδι μαζί».