Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών το πάλεψε και στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά ηττήθηκε με 10-7 από την Ουγγαρία και πήρε την 4η θέση στη διοργάνωση.

Εκτός βάθρου έμεινε η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 10-7 από την Ουγγαρία στον «μικρό τελικό» της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας την εξαιρετική εμφάνιση της στην τέταρτη θέση.

Η δυνατή άμυνα των Μαγυάρων στο δεύτερο μισό αποδείχθηκε αδιαπέραστο εμπόδιο για τη «γαλανόλευκη», η οποία μετά την υπερπροσπάθεια του ημιχρόνου (5-5) έχασε τον επιθετικό προσανατολισμό της. Ωστόσο, η συνολική εμφάνισή της Εθνικής στο τουρνουά, όχι μόνο κρίνεται εξαιρετική, αλλά τα νέα παιδιά που την αποτελούν γέμισαν τους πάντες με υποσχέσεις για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Μία εβδομάδα πριν το Σούπερ Καπ: Τι έδειξαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (Vids)

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 3-1, 2-1

Ουγγαρία: Ντάνκα, Τατράι 1, Μόλναρ 1, Λάκατος, Σζαλάι 2, Πέτο, Μέσζαρος 1, Έκλερ, Κλαρ, Βιγκβάρι 2, Βίσμεκ 2, Βάργκα 1, Κόβατς.

Ελλάδα: Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης 1, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 1, Μπιτσάκος Ανδ., Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.