Τον Απρίλιο του 2023 θα βγει στους κινηματογράφοτς η κωμωδία “Paint”, με πρωταγωνιστή τον Όουεν Γουίλσον, εμπνευσμένη από την ιστορία του αείμνηστου καλλιτέχνη Μπομπ Ρος

Η ιστορία ακολουθεί τον Κάρλ Νεγκλ, τον Νο 1 ζωγράφο της δημόσιας τηλεόρασης του Βερμόντ, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι τα έχει όλα: την χαρακτηριστική περμανάντ, το ταλέντο και τους θαυμαστές που κρέμονται από κάθε του κίνηση… μέχρι που ένας νεότερος, καλύτερος καλλιτέχνης κλέβει όλα όσα αγαπάει ο Καρλ.   

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε δείχνει τον Όουεν Γουίλσον να εμφανίζεται στην τηλεοπτική του εκπομπή με ένα πινέλο στο χέρι έχοντας αρκετές ομοιότητες με τον Μπομπ Ρος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα συνεργαστούμε με το απεριόριστο και ευέλικτο ταλέντο του Όουεν Γουίλσον καθώς υποδύεται αβίαστα τον χαρακτήρα του Καρλ από ένα έξυπνο σενάριο και σκηνοθεσία του Μπριτ Μακ’Ανταμς.

Το «Paint» έχει όλα τα φόντα για μία κωμωδία αριστούργημα με πολλά εισαγωγικά και ελπίζουμε ότι το κοινό όλων των ηλικιών να είναι έτοιμο για πολύ γέλιο και πολλή συναίσθημα», δήλωσε η πρόεδρος της IFC Films Αριάννα Μπόκο (Arianna Bocco).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ