Και όμως, οι αντιεμβολιαστές ήταν κεντρικοί ομιλητές στην συγκέντρωση για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΕ κ. Ζήσης Δελήχας, πυρηνικός ιατρός, όπως είπε ανοίγοντας την ομιλία του- ήταν ένας από τους πέντε ομιλητές της πανεργατικής συγκέντρωσης, χθες.

Μίλησε τελευταίος και χειροκροτήθηκε!

Χειροκροτήθηκε, μόνο από την πλατεία και λίγο – ήμουν παρών- γιατί ζήτησε, ακόμη εν μέσω πανδημίας,  ΠΑΝΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ώστε να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που εξακολουθούν να είναι ανεμβολίαστοι και έχουν τεθεί σε αναστολή. Και να μην ξεπουληθεί η δημόσια υγεία στα τρωκτικά,κλπ.

Χειροκροτήθηκε γιατί αμφισβήτησε τα εμβόλια που έχουν σώσει και σώζουν δισεκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, και ταυτόχρονα τα πρωτόκολλα που έχουν υιοθετηθεί από την συντριπτική πλειοψηφία της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Έχουν επιβληθεί, λέει, από τις φαρμακευτικές που κατασκευάζουν τα εμβόλια.

Ισοπέδωσε την έρευνα, τους επιστήμονες, τα πάντα. Με τρεις φράσεις.

Χειροκροτήθηκε και από εμβολιασμένους και από ανεμβολίαστους.

Και από εκείνους που έχασαν τους δικούς τους από τη πανδημία.

Γιατί το κεφάλαιο , τα συμφέροντα, οι πολυεθνικές φαρμακευτικές επιβάλλουν την τυραννία και θέλουν -άκουσον, άκουσον- να κάμψουν την αντίσταση στο ξεπούλημα της δημόσιας υγείας, θέτοντας σε αναστολή τους ανεμβολίαστους υγεινομικούς.

Ναι, για όσους δεν το γνωρίζαμε οι ανεμβολίαστοι υγιεινομικοί είναι τα θύματα της πλουτοκρατίας και των ιδιωτικών συμφερόντων που θέλουν να τους εξαφανίσουν ή να κάμψουν τον αγώνα τους.

Πόσο κορόιδα και φοβισμένα ανθρωπάκια είμαστε όλοι όσοι τρομοκρατηθήκαμε από το σχέδιο συνομωσίας και σπεύσαμε να εμβολιαστούμε για να σωθούμε, να σωθούν οι δικοί μας , οι συνάνθρωποί μας.

Πόσο «υπαλληλίσκοι» του συστήματος, των συμφερόντων και δεν ξέρω εγώ τίνος άλλου είναι όλοι οι επιστήμονες του κόσμου- η συντριπτική πλειοψηφία για να ακριβολογούμε, γιατί «Δελήχηδες» υπάρχουν παντού –   που μας έπεισαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη να μας πείσουν να εμβολιαστούμε. Και μαζί με εμάς έπεισαν και τους εαυτούς τους, τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους.

Και ευτυχώς γιατί σώθηκαν εκατομμύρια συνάνθρωποί μας.

Μα σοβαρά, το…