Τα πρώτα πλάνα με τα 9 ζευγάρια

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα ήρθε το το βράδυ της Παρασκευής το Asia Express, μέσα από το νέο πρόγραμμα του STAR, με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο πλάι του.

Στο ξεκίνημα του πρώτου επεισοδίου, οι δυο τους εξήγησαν στο τηλεοπτικό κοινό όλα όσα πρόκειται στο εξής να παρακολουθεί στους δέκτες του.

  • Διαβάστε επίσης: Θεοδώρα Ρασέλ: Πώς έπεισε τη μαμά της να συμμετάσχουν στο Asia Express

Αμέσως μετά, όταν οι υπόλοιποι νόμιζαν πως κάνουν… τουρισμό, ο Πέτρος Πολυχρονίδης καλωσόρισε στην Καμπότζη τα εννέα διαγωνιζόμενα ζευγάρια σημειώνοντας με σαφήνεια πως «το Asia Express ξεκινάει αμέσως τώρα! Θα πρέπει να ντυθείτε κανονικά γιατί στους ναούς δεν επιτρέπεται αυτή η εμφάνιση και δεν πρέπει να φαίνονται οι ώμοι».

«Πάγωσαν» όλοι

Μια τέτοια απρόσμενη ανακοίνωση προκάλεσε «πάγωμα» στους 18 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι με διαφορετικό τρόπο ο καθένας δεν δίστασε να το εκφράσει στην κάμερα.

Επίσης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης παρουσίασε στα ζευγάρια την φρουρά του η οποία και κλήθηκε να τους πάρει τα πάντα (πράγματα, τρόφημα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά, κλπ).

«Έγινε αρπαχτή κανονικά και μας πήραν τα πάντα! Μόνο που δεν μας έγδυσαν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γιος της Χριστίνας Παππά.

Τώρα που παραδώσατε όλα τα δικά σας πράγματα θέλω να σας ενημερώσω ότι θα μεταφερθούν στη συνέχεια σε σακίδια του Asia Express και στην πορεία θα λάβετε οδηγίες για το πως θα φτάσετε στα σακίδια σας» τόνισε, στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του νέου ταξιδιωτικού πρότζεκτ του STAR.

Δείτε το βίντεο