Η σπιρουλίνα είναι ένα γαλαζοπράσινο φύκι που μπορεί να αναπτυχθεί σε ακραίες συνθήκες, αφιλόξενες για τους περισσότερους οργανισμούς που ζουν στο νερό.

Ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής στον κόσμο, η σπιρουλίνα έχει χαρακτηριστεί ως «σούπερ τροφή». Αυτό οφείλεται στο εξαιρετικό θρεπτικό της περιεχόμενο και τα οφέλη για την υγεία.

Εγκεκριμένο από τη NASA ως εξαιρετικά ωφέλιμη διαστημική τροφή, το συμπλήρωμα αυτό είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά. Αυτό το καθιστά μια τέλεια προσθήκη σε κάθε υγιεινή διατροφή*.

Η σπιρουλίνα είναι ένα γαλαζοπράσινο φύκι που μπορεί να αναπτυχθεί σε ακραίες συνθήκες, αφιλόξενες για τους περισσότερους οργανισμούς που ζουν στο νερό.

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως πηγή τροφής από τις μεξικανικές και ορισμένες αφρικανικές κοινότητες, καθώς η σπιρουλίνα διαθέτει 60% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Αυτό είναι περισσότερο από τα περισσότερα λαχανικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή β-καροτενίου, διαφόρων μετάλλων και γ-λινολενικού οξέος, ενός απαραίτητου λιπαρού οξέος. Περιέχει, μεταξύ άλλων, ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο μέχρι βιταμίνες Β, C και Ε.

Η λήψη αυτού του απίστευτου συμπληρώματος ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής μπορεί να συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας.

Αν θέλετε και εσείς να εντάξετε στη διατροφή σας τη σπιρουλίνα μπορείτε να δοκιμάσετε το σετ συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχει βασιλικό πολτό + βιταμίνη C και βιολογική σπιρουλίνα.

Τα πιο δυνατά super foods προϊόντα της Samalife ΒΙΟ σπιρουλίνα, θα τα βρείτε και στο SHOPFLIX.gr με δώρο κριτσίνια και λουκούμια με σπιρουλίνα. Η πλατφόρμα θα φροντίσει άμεσα να φτάσει η υπερτροφή στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε προκειμένου να την εντάξετε άμεσα στο διατροφικό σας πρόγραμμα.

Το πακέτο προσφοράς περιέχει τα παρακάτω συμπληρώματα διατροφής, συνοδευμένα από υγιεινές και νόστιμες λιχουδιές:

-Βασιλικό πολτό, την τροφή των βασιλιάδων. Έχει εξαιρετική επίδραση σε παθογένειες, αλλά και ψυχολογικές διαταραχές.

-Βιταμίνη C, η κυρίαρχη βιταμίνη με τις θαυματουργές ιδιότητες. Είναι γνωστή η δράση της ενάντια στις ιώσεις και στα καρδιοαγγειακά προβλήματα. Επίσης, λειτουργεί αντιοξειδωτικά, αλλά και επικουρικά απέναντι σε…