Χωρίς… τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα το Αγγλία – Ιράν

Η πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ κάνει… πρεμιέρα στο Μουντιάλ του Κατάρ με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς η πρώτη αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα σε Αγγλία και Ιράν είναι στο… σκοτάδι.

Συγκεκριμένα, τόσο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με την αντίστοιχη του Κάρλος Κεϊρόζ, όσο και κατά τη διάρκεια, υπάρχουν εκατοντάδες διαμαρτυρίες από τον κόσμο που έχει συνδεθεί στην πλατφόρμα, αφού δεν υπάρχει εικόνα και έχει «κολλήσει» όλο το σύστημα.

  • Διαβάστε επίσης: LIVE: Αγγλία – Ιράν

Αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να δει κανείς το παιχνίδι της Αγγλίας με το Ιράν για το Μουντιάλ σε μια αναμφίβολα πρωτόγνωρη κατάσταση.

Όπως θα δείτε στο η οργή ξεχειλίζει, αφού όχι μόνο ο κόσμος δέχτηκε να πληρώσει για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Μουντιάλ, αλλά ακόμα και όταν το έκανε δεν μπορεί να δει τον αγώνα, αφού για αρκετή ώρα δεν υπήρχε κάποια εναλλακτική.

Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις

Αρκετή ώρα αργότερα, όσοι προσπαθούσαν να συνδεθούν έβλεπα ένα μήνυμα.

«Σφάλμα. Αντιμετωπίζουμε τεχνικό πρόβλημα, η ομάδα μας έχει αναλάβει την αποκατάστασή του» αναφέρει το μήνυμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ANT1 πήρε επίσημη θέση για τα τεχνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η μετάδοση του Αγγλία – Ιράν.

Μετά από λίγα λεπτά και με την οργή του κόσμου να ξεχειλίζει, το κανάλι προχώρησε σε νέα ανάρτηση, αναφέροντας πως το ματς των δυο ομάδων είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού.