Ο κ. Θεοδωρικάκος επιτέθηκε στον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος προειδοποίησε την κυβέρνηση πως «κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη».

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για την φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, την οποία μάλιστα εξέδιδε ο βιαστής της.

«Από σήμερα, η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η εφαρμογή μέσω της οποίας ο παιδοβιαστής εξέδιδε υλικό του παιδιού – Πώς λειτουργεί

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στην ανακοίνωσή του, σημειώνει πως «την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές – έχοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό τους – διερευνούν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την υπόθεση των δύο κατηγορούμενων ως παιδοβιαστών, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη».

Και προσθέτει: «Από την πρώτη στιγμή, είναι ξεκάθαρο ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος, θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη».

Ο κ. Θεοδωρικάκος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί το γεγονός ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί.

«Ας συνειδητοποιήσει η αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία. Ιδιαίτερα όταν αφορά την ψυχή ενός ανήλικου κοριτσιού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Για να καταλήγει πως το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει για όλους και εφαρμόζεται με αυστηρότητα».

Τι δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης

«Όλοι παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος παιδοβιαστών στην Αθήνα. Εν μέσω καταγγελιών για εμπλοκή πολλών προσώπων της υψηλής κοινωνίας, του καλλιτεχνικού κόσμου και πολιτικών προσώπων, οι Αρχές ακόμα αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία. Τα στοιχεία των 213 υποψήφιων βιαστών και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, άρα είναι σίγουρα βιαστές», δήλωσε νωρίτερα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε, μάλιστα, πως «την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον…