Είναι ένας από τους πιο κρίσιμους μήνες που πρέπει να προσέξεις, καθώς θα πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές. Συνολικά τρεις πλανήτες (Ερμής, Πλούτωνας, Κρόνος) και δύο αστεροειδείς τελειώνουν την ανάδρομή τους πορεία, υποκινώντας τη φιλοδοξία και την κίνηση προς τα εμπρός.

Η εποχή της έκλειψης ξεκινά επίσης προς το τέλος του μήνα, προσθέτοντας μια δόση «ενέργειας» σε έναν ήδη γεμάτο γεγονότα, Οκτώβριο.

Ξεκινάει η εποχή του Ζυγού και θα θέλουμε να περνάμε χρόνο με ανθρώπους, καθώς ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Θα αναζητήσουμε επίσης την ευχαρίστηση και θα τη βρούμε. Με τον Ερμή να πηγαίνει κατευθείαν στις 2 Οκτωβρίου μετά τον τρίτο ανάδρομο Ερμή του 2022 και την εραστή Αφροδίτη να είναι απίστευτα δυνατή μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, η επίλυση προβλημάτων σχέσεων και η προσέλκυση αγάπης και ρομαντισμού είναι πλέον πολύ πιο εύκολη.

Η 22η Οκτωβρίου, συγκεκριμένα, είναι μια ευνοϊκή μέρα για ραντεβού ακόμα και για να προσελκύσουμε τον σύντροφο των ονείρων μας, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο.

Για να κλείσει ο μήνας με ένα μπαμ, ο πλανήτης της αφθονίας και της τύχης Δίας είναι ανάδρομος και μπαίνει στους Ιχθύες. Αυτό το κίνημα ξαναξυπνά θέματα από τις αρχές του τρέχοντος έτους, επαναφέροντας καταστάσεις που έλαβαν χώρα μεταξύ 28 Δεκεμβρίου 2021 και 11 Μαΐου 2022.

Τι θα γίνει όμως αναλυτικά για το κάθε ζώδιο;

Κριός

Εάν ο Σεπτέμβριος άφησε την καρδιά σου να αισθάνεται κάποιο κενό και κάτι ημιτελές, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις και να βάλεις στη θέση τους κάποια προβλήματα, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη φέρνουν φως και κλείνουν τον τομέα της σχέσης σου. Η πανσέληνος της 9ης Οκτωβρίου και η 22η Οκτωβρίου είναι μέρες-κλειδιά για να ανοίξεις την καρδιά σου και να ξεκινήσεις εκ νέου σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι δυνατός μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, φέρνοντας την τέλεια ατμόσφαιρα για να ομορφύνεις το σπίτι και το περιβάλλον σου. Η 22η Οκτωβρίου είναι μια σημαντική μέρα καθώς ο Κρόνος, πηγαίνει κατευθείαν στον τομέα της καριέρας σου. Το πεπρωμένο παίζει ρόλο αυτό τον μήνα, οπότε εμπιστεύσου τα σημάδια που θα λάβεις.

Δίδυμοι

Από τις 10 Οκτωβρίου έως τον υπόλοιπο μήνα, θα ενεργοποιηθεί ο πέμπτος οίκος της διασκέδασης και…