Πώς οι γείτονες δημοσιογράφοι κάνουν το άσπρο μαύρο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ακραίες απειλές της Τουρκίας προς την χώρας μας, με τους πολιτικούς να περνούν την σκυτάλη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι κάνουν το άσπρο μαύρο…

Σενάρια «σύγκρουσης στο Αιγαίο», συζητούν στα τουρκικά κανάλια με τους δημοσιογράφους να βλέπουν ελληνικές προκλήσεις και επιθετικότητα.

  • Διαβάστε επίσης: Τουρκία: «Ανώμαλη προσγείωση» Ερντογάν στην Τουρκία μετά τις πολεμικές ιαχές κατά της Ελλάδας

Επιθετική διάταξη…

«Στην Ελλάδα έχουμε τις βάσεις, τις παρενοχλήσεις τις δηλώσεις ποιος βρίσκεται πίσω από αυτά; Για πολλές δεκαετίες η Ελλάδα ήταν ήρεμη και ήταν εκεί που ήταν, τι συνέβη;» διερωτήθηκε ο πολιτικός αναλυτής Χακάν Μπαρντακτσί.

Αλλά και η Φουλγιά Καλφά, παρουσιάστρια του CNN Turk ισχυρίστηκε «διαπιστώνουμε πως οι βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα δεν έχουν αμυντική, αλλά επιθετική διάταξη».

«Όταν κοιτάξουμε στο Αιγαίο, αν οι δυο χώρες η Ελλάδα και η Τουρκία μπουν σε σύγκρουση αυτό δεν θα προκαλούσε ζημιά και στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ;» διερωτήθηκε.

«Η Τουρκία βλέπει το τι προσπαθεί να κάνει η Ελλάδα. Το πώς παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι και πώς δεν το κάνει με τη δική της βούληση» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Όπως μεταδίδει o ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης, σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι.

«Όταν η Τουρκία δείξει την αποφασιστική αντίδρασή της στο Αιγαίο, η μέρα της Ελλάδας θα γίνει νύχτα», δήλωσε χαρακτηριστικά απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ελιζέ.