Ο Μαρσέλο έφτασε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης και για πρώτη φορά κράτησε το «12».

Η βραδιά έχει από μόνη της κάτι το… ιστορικό απόψε στο «Καραϊσκάκης». Εκεί που χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχονται στον πρωταθλητή τον περίφημο Μαρσέλο.

Ένα μεγάλο ερυθρόλευκο πάρτι. Και μια σειρά από στιγμές που αφήνουν σημάδι ανεξίτηλο. Ανάμεσα τους: Η πρώτη επίσκεψη του Βραζιλιάνου στα αποδυτήρια της νέας του ομάδας. Και η πρώτη φορά που κράτησε στα χέρια του την φανέλα με το αγαπημένο του «12». Τη φανέλα που γίνεται ανάρπαστη από το Σάββατο. Το… σήμα κατατεθέν μιας νέας εποχής.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο-μανία (LIVE) – Ερυθρόλευκο πάρτι για την άφιξη ενός Θρύλου

Ο Μαρσέλο έφτασε στο Φαληρικό γήπεδο ακριβώς στις 20.10 συνοδευόμενος από τη σύζυγο Κλαρίς Άλβες και τα δύο παιδιά τους. Ο Κριστιάν Καρεμπέ τους οδήγησε όλους μαζί ως τα αποδυτήρια των «γηπεδούχων» εκεί που ήταν ήδη όλα στη θέση τους. Η θέση του Μαρσέλο. Και η φανέλα του απλωμένη.

Όπως επιβεβαιώνεται στο αποκλειστικό βίντεο του Mega εκεί ο Βραζιλιάνος είχε και μια πρώτη γνωριμία με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ και αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά, με τον αντιπρόεδρο Τάκη Αγραφιώτη αλλά και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρσέλο επιβεβαιώνει τον κανόνα