Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά συγκλονισμένος τον Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που πέθανε στα 43 του χρόνια νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε προσωπική επαφή και φιλία με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο ολυμπιονίκης πορεύτηκε πολιτικά μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ. Το Μάρτιο του 2019, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2019 και το Σεπτέμβριο του 2020 ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος.

  • Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Κύμα συγκίνησης στον πολιτικό κόσμο για τον θάνατό του

«Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας» έγραψε στο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ 

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας.  Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε».