Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε 1 ώρα και 18 λεπτά «καθάρισε» τον Ντάνιελ Έβανς και με 2-0 σετ (6-3-6-4) προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά του Παρισιού

Πολύ εύκολο έργο είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ξεκίνημά του Rolex Paris Masters, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Ντάνιελ Έβανς και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Rolex Paris Masters.

Σε μόλις 1 ώρα και 18 λεπτά ο Έλληνας αθλητής «καθάρισε» τον, πολύ καλό, Βρετανό με εξαιρετικό τένις δίχως να ανησυχήσει σε κανένα σημείο του ματς. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε για 4η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις τον Evans, από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ σετ, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τρομερή του παράδοση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Στεφ» έφτασε τις 58 νίκες στη φετινή σεζόν (58-21), συνεχίζοντας να έχει τις περισσότερες στη φετινή σεζόν και να βελτιώνει το προσωπικό του ρεκόρ, με τις περισσότερες νίκες σε μια ημερολογιακή χρονιά

Στον 2ο γύρο του παρισινού Masters, o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης του Cameron Norrie, No.12 στο ταμπλό, με τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Corentin Moutet.