Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 2 Οκτωβρίου με επισκέψεις σε δύο ζώδια, τον Ζυγό που τροφοδοτείται από τις συνεργασίες και τον στρατιώτη της ευεξίας, τον Παρθένο.

Το επίκεντρο θα είναι η εξισορρόπηση των σχέσεων και η ζωντάνια. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια παύση σε ορισμένα πράγματα για να τα πάρεις από την αρχή.

Μην αποθαρρύνεσαι από αυτές τις αναγκαστικές καθυστερήσεις. Όταν ο Ερμής γυρίζει αντίστροφα, μας ευλογεί με χρόνο για επανεξέταση, αναθεώρηση, ανανέωση (και όλες τις άλλες λέξεις που σημαίνουν κάτι νέο).

Ποιες είναι οι ανάδρομες ημερομηνίες του φθινοπώρου;

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου. Μετακινείται στον Παρθένο στις 23 Σεπτεμβρίου. Η πλήρης ανάδρομη πορεία του τελειώνει στις 2 Οκτωβρίου όταν ο αγγελιοφόρος πλανήτης διορθώνει την πορεία του και περνά τον Παρθένο.

Πρακτικά αυτός είναι ο τρίτος από τους τέσσερις ανάδρομους το 2022. Η τελική ανάδρομη περιστροφή, στον Αιγόκερω, ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου και διαρκεί έως τις 18 Ιανουαρίου 2023.

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά από τα ζώδια του αέρα και επιστρέφει στα ζώδια της γης

Για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, ο ανάδρομος Ερμής ενισχύει τους κανόνες γύρω από τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και τα μηνύματά που θέλουμε να περάσουμε στους άλλους.

Όταν ο Ερμής υποχωρεί μέσα από τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), ελέγξτε τους προϋπολογισμούς και τα χρονοδιαγράμματα —και με κόκκινο στυλό κάνετε τις διορθώσεις. Ξέρετε εσείς.

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: 9 έως 23 Σεπτεμβρίου

Οι σχέσεις θα μπορούσαν να πάρουν τα πάνω τους όσο ο Ερμής περιστρέφεται ανάδρομα μέσω του Ζυγού από τις 9 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, αναγκάζοντάς μας να αναθεωρήσουμε τα στυλ επικοινωνίας μας. Οι κλισέ συμβουλές λένε: “Απλά να είσαι ο εαυτός σου!” αλλά, τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Ότι όσο σημαντικό είναι να προσφέρετε αυθεντικότητα στις σχέσεις σας μέσα από πράξεις, είναι εξίσου σημαντικό να δίνετε προσοχή στον αντίκτυπο των λέξεων που χρησιμοποιείτε και της γλώσσας του σώματός σας.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να αποδεχτείς την ευκαιρία να γίνεις καλύτερος στο να λαμβάνεις τα μηνύματα των άλλων ανθρώπων; Ρύθμισε τον τόνο και την ένταση σου ανάλογα με κάθε συνομιλία….