Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργεί δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, της τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, που έφυγε από τη ζωή «χτυπημένη» από τον καρκίνο.

Σήμερα η οικογένεια της τελεί το ετήσιο μνημόσυνο στις 11:45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκτροταφείο Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά, θα μεταβεί στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη (ώρα 13:30) όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

  • Διαβάστε επίσης: Φώφη Γεννηματά: «Λείπει πολύ» – Η ανάρτηση του συζύγου της για τον ένα χρόνο από τον θάνατό της

Η ανάρτηση Ανδρουλάκη για τη Φώφη Γεννηματά

«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν», αναφέρει σε χθεσινή ανάρτησή του στο  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, δημοσιεύοντας μαζί και τρεις σχετικές φωτογραφίες.

«Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών» προσθέτει σχετικά ο ίδιος στην ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση: