Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά της Jessica Chastain. Μετά την ταινία The Good Nurse στο Netflix, για την οποία όλοι μιλούσαν για την εξαιρετική ερμηνεία της, η ίδια επιστρέφει με μία νέα μίνι σειρά, με τίτλο George & Tammy. Άλλη μία ηρωίδα με το όνομα Tammy για την Chastain, αυτή τη φορά όμως στον χώρο της country μουσικής.

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή και την καριέρα των δύο μουσικών, και πιο συγκεκριμένα την εξέλιξη τους σε icons της country μουσικής στην Αμερική. H πραγματική ιστορία της Tammy Wynette είναι από μόνη της άξια αφήγησης στο σήμερα, μιας και η ίδια ήταν μία γυναίκα ελεύθερη, που ζούσε τη ζωή της όπως ακριβώς την ήθελε. Για εκείνη και τον George Jones, όταν παντρεύτηκαν το 1969, ήταν ο τρίτος κατά σειρά γάμος τους.

Ωστόσο, πολύ πριν από αυτό, η Tammy Wynette είχε ζήσει τη ζωή της, είχε εντυπωσιάσει τον κόσμο με την μουσική και είχε γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό. Όταν πια ξεκίνησε να συνεργάζεται και επαγγελματικά με το Jones, οι δυο τους θεωρήθηκαν το απόλυτο μουσικό ζευγάρι της country σκηνής. Αυτό όμως είχε και το ανάλογο τίμημα για τις ζωές και την μεταξύ τους σχέση μέσα στα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Το trailer της νέας σειράς τα περιέχει όλα

Ήδη μπορούμε να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στο πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τη γνωριμία, τη συνεργασία, αλλά και τον πολύ αγαπημένο γάμο τους. Τα πρώτα σύννεφα όμως εμφανίζονται στην κοινή τους ζωή αρκετά νωρίς, όπου εμπλέκονται συχνά η αστυνομία ή διάφοροι άλλοι από το εξωτερικό τους περιβάλλον.

Η ταραχώδης ζωή του ζευγαριού αποτέλεσε το επίκεντρο ενδιαφέροντος για πολλά χρόνια και ίσως ήταν αυτή που συνετέλεσε και στη μουσική τους επιτυχία για όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε τι είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν βάζεις δύο θρύλους της μουσικής στο ίδιο δωμάτιο: ή θαύματα ή μάχη.

Πηγή: Savoir Ville