«Να της βάλουμε μια αλυσίδα στον λαιμό και να τη βγάλουμε»

Γνωστός για τον αιχμηρό του λόγο ο Νίκος Αποστολόπουλος ξέσπασε κατά του GNTM σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή την Κυριακή.

«Η περσινή επιτροπή του GNTM ήταν χίλιες φορές καλύτερη. Όταν θα φύγει από το GNTM, ο Καράβας τι θα κάνει; Βαρκούλες αρμενίζουν. Θα πάει πάλι να κάνει τον γυμναστή και να ανοίξει με τη γυναίκα του ένα μανικιούρ» είπε αρχικά.

  • Διαβάστε επίσης: Γέλιο μέχρι δακρύων: Δείτε τον Τάκη Ζαχαράτο ως Σοφία Χατζηπαντελή – Ξεκαρδίστηκε μέχρι και η Καγιά

«Η Βίκυ αυτό που κάνει είναι πραγματικά γελοίο. Ο τρόπος που μιλάει, η φωνούλα της, η υστερικότητα. Ειλικρινά είναι θέμα αξιοπρέπειας να σταματήσει να το κάνει αυτό το πράγμα. Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της… Πρέπει να έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό, να μην έχεις να φας. Να ξεφτιλίζεσαι!» συμπλήρωσε.

Φυσικά από το… μελιστάλαχτο στόμα του δεν ξέφυγε ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Αυτό το τέρας που έχουν εκεί, τη γυναίκα με το μούσι… Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς. Ή λες Παναγιά μου θα με φάει. Να της βάλουμε μια αλυσίδα στον λαιμό και να τη βγάλουμε. Ντροπή. Σιγά μην την είχαν αυτή να πηγαίνει κόντρα στην Καγιά. Η Καγιά θέλει να έχεις μια γλώσσα και να τη γλείφεις» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο