Ο Γιώργος Καράβας ξετρελάθηκε με την 18χρονη Αθηνά και της έδωσε τη wild card. Ωστόσο, ο Τάσος Σοφρωνίου δε φάνηκε να συμφωνεί

Από νωρίς ξεκίνησαν οι διαφωνίες μεταξύ των κριτών του GNTM. Στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου είχαν έντονο διάλογο για τα «μάτια» της 18χρονης Αθηνάς.

Η νεαρή από την Κύπρο δίχασε τους κριτές με την οντισιόν της. Παρόλο, που η ίδια πήρε δύο όχι, ο Γιώργος Καράβας έκανε την ανατροπή και της έδωσε την wild card.

  • Διαβάστε επίσης: Ατάκες απείρου κάλλους στο GNTM – «Οι απόψεις της είναι σαν τις κ@λ@τρ@πίδ@ς»

Η κίνηση αυτή ξάφνιασε τον Τάσο Σοφρωνίου ο οποίος ξέσπασε, αναφέροντας τις δυσκολίες του μόντελινγκ αλλά και τις ευκολίες που έχουν τα σημερινά κορίτσια μέσα από τα social media.

«Παλιά έπρεπε να πας σε ένα πρακτορεία, να βρεις ένα editor. Εμείς τι τραβούσαμε τότε με τα περιοδικά, που αν δεν σε γούσταρε, η editor μαύρη νύχτα που σε έφαγε. Σε παρακαλώ τώρα κι έχεις την κάθε ξινή, που αν δεν γούσταρε το κούρεμά σου, καριέρα σου εξαρτιόταν από το πως θα ξυπνούσε η ξινή. Είναι άδικο τώρα που είναι τόσο εύκολο, να είμαστε τόσο εύκολοι μαζί τους. Όχι!», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο  Γιώργος Καράβας σηκώθηκε από την καρέκλα του και εκνευρισμένος απάντησε :«Σε μένα το λες; Εγώ αυτό το έχω βιώσει, αυτό που λες εγώ το έχω βιώσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο