Ποιο μοντέλο αποχαιρέτησε το ριάλιτι;

Δοκιμασία αποχώρησης περιλάμβανε  το «μενού» του επεισοδίου της Δευτέρας (14/11) στο GNTM.

Τα 14 κορίτσια μπήκαν στο ντους, για το κόνσεπτ της φωτογράφησης, με λευκά μπλουζάκια και καυτά σορτς, έχοντας συντροφιά τους έναν παλιό διαγωνιζόμενο. Τον Εμάνουελ.

  • Διαβάστε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο κριτής που της έκανε bullying στο GNTM

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και τον guest κριτή Μιχάλη Πάντο για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Την καλύτερη λήψη είχε η Ραφαέλα, ενώ τις λιγότερο καλές επιδόσεις είχαν η Αλεξία και η Ζωή.

Η Βίκυ Καγιά, πολύ απογοητευμένη με τα δύο κορίτσια που στέκονταν μπροστά της ως «bottom two», είπε ότι οι φωτογραφίες τους ήταν όχι καλές και παρόμοιες μεταξύ τους.

«Συμφωνήσαμε όλοι οι κριτές ότι η ευκαιρία θα δοθεί στην Αλεξία. Βρε Ζωή, μοντέλο χωρίς έκφραση δε γίνεται! Ίσως σου κάνει καλό που φεύγεις» είπε η παρουσιάστρια στη διαγωνιζόμενη, η οποία τόνισε ότι θα σταθεί δυνατή και δεν έριξε ούτε δάκρυ για την αποχώρησή της.

«Εννοείται πως στεναχωριέμαι που φεύγω γιατί θεωρώ ότι τελειώνει γρήγορα το ταξίδι μου απλά ελπίζω πως θα έρθω στις επιστροφές», είπε στην κάμερα του GNTM η Ζωή, έχοντας την ελπίδα πως θα επιστρέψει στον διαγωνισμό μόδας.

Δείτε την αποχώρησή της