Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, τα κορίτσια απόλαυσαν χαλαρές στιγμές και στη συνέχεια γνώρισαν τον διατροφολόγο, Δημήτρη Πέππα και τον γυμναστή, Αλέξανδρο Σίαρς.

Ο πρώτος έφερε τις διαγωνιζόμενες πιο κοντά την Ikarian diet, πάνω στην οποία θα βασιστεί το διατροφικό πρόγραμμά τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι ενώ ο δεύτερος έδωσε μια γεύση από το πρόγραμμα γυμναστικής που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας πήγαν τα κορίτσια για bowling. Ένα ατύχημα διέκοψε τη διαδικασία φωτογράφισης που ακολούθησε και μία παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην έναρξη του αποψινού πλατό έδειξε ότι θα πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην Κάτια, η οποία δεν κατάφερε να φέρει κάποια φωτογραφία για αξιολόγηση.

Το όνειρο του GNTM 5 τελείωσε πρόωρα για μία ακόμα διαγωνιζόμενη, που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, ενώ παράλληλα «ξεσκεπάστηκαν» πρόσωπα και καταστάσεις, που συμβαίνουν off camera. Η παίκτρια, που δεν συνεχίζει το ταξίδι της στο GNTM κι αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα κορίτσια, είναι η Νάγια, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία. Η Βίκυ Καγιά της ανέφερε ότι δεν νομίζει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στους ρυθμούς το διαγωνισμού.

Δείτε το απόσπασμα