«Είμαι πραγματικά μια πολύ καλή μαμά. Όταν τελειώνει η ημέρα, φιλάω τα παιδιά μου για καληνύχτα».

Μία αυστραλιανή μαμά, η Evie Leana αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά μαζί με την κόρη της στο OnlyFans με τους ακολούθους να την κρίνουν για τη στάση της. Η γυναίκα δέχτηκε έντονη κριτική επειδή ακολούθησε τα βήματα της έφηβης κόρης της να ακολουθήσει «καριέρα» στη διάσημη πλατφόρμα και μάλιστα δεν φάνηκε να ενοχλείται από όσους έκριναν τη δουλειά της με αξιολόγηση «Χ».

Η 37χρονη Evie Leana έγινε πρωτοσέλιδο όταν ξεκίνησε να πουλά «ακατάλληλο περιεχόμενο» μαζί με τη 18χρονη κόρη της Tiahnee, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα επί πληρωμής. Η μαμά των τεσσάρων παιδιών είπε ότι δέχτηκε έντονη κριτική αλλά έχει κάνει και την αυτοκριτική της για την απόφασή της αυτή, ωστόσο, μέσα στους έξι μήνες που ξεκίνησε τη νέα της καριέρα, υπερασπίστηκε σθεναρά τον εαυτό της ενάντια σε οποιαδήποτε υπόνοια ότι είναι κακή μαμά.

@tiahneesolarr we look like sisters #mumsoftiktok #viral #foryoupage #hotmumcheck ♬ original sound – amber


«Είμαι πραγματικά μια πολύ καλή μαμά. Όταν τελειώνει η ημέρα, φιλάω τα παιδιά μου για καληνύχτα», υποστήριξε η Evie στην εκπομπή «Ali Clarke Breakfast Show on», την Πέμπτη. «Είμαι 100 τοις 100 επικεντρωμένη σε εμένα και στα παιδιά. Δεν υπήρξα ποτέ κάποια που βγαίνει και κάνει πάρτι ή τα αφήνει, μόνα τους» συνέχισε, υπερασπιζόμενη τη δουλειά της. Ωστόσο, οι δηλώσεις της, δεν έπεισαν τους επικριτές από τα να αμφισβητήσουν τις… μητρικές της ικανότητες.

  • Διαβάστε επίσης: Τζούλια Αλεξανδράτου: Θα δείχνει την εγκυμοσύνη της στο OnlyFans και δεν θα είναι δωρεάν

Αν και στην αρχή δεν της άρεσαν τα σχόλια, πήρε την απόφαση να συνεχίσει και μάλιστα χωρίς ενοχές για την απόφασή της να ακολουθήσει τη σέξι δουλειά της… «Αν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, δημιουργώντας κάτι που απολαμβάνετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό και ενδυναμωτικό», είπε και συνέχισε «οι άνθρωποι μπορούν να με κρίνουν, αλλά σίγουρα έχω μεγαλώσει σωστά τα παιδιά μου – δεν ακολουθούν τα βήματά μου, αλλά εγώ ακολουθώ τα δικά τους» υποστήριξε.

@eviexox.x #whitegirl #twerk #mummaof4 #milflyf #fyp ♬ original sound – maddy⛓💕

Ωστόσο, η Evie παραδέχτηκε ότι είχε «θέμα» με την καριέρα της κόρης της, καθώς ήταν μόλις 17 ετών όταν ανακοίνωσε τα σχέδιά της, για το τι ήθελε να κάνει στη ζωή της….