Η αριθμολογία είναι η μελέτη των αριθμών. Με τον ίδιο τρόπο που η αστρολογία συνδέεται με τους πλανήτες, η αριθμολογία συνδέεται με τους αριθμούς και αντλεί πληροφορίες από συνδυασμούς, γράμματα και σύμβολα που υπάρχουν στη ζωή μας.

Τι είναι η αριθμολογία;

Η αριθμολογία βασίζεται σε διδασκαλίες του Πυθαγόρα. Η θεωρία πίσω από την αριθμολογία βασίζεται στην πυθαγόρεια ιδέα ότι όλα τα πράγματα μπορούν να εκφραστούν αριθμητικά αφού και γεγονότα και πράγματα γύρω μας τελικά ανάγονται σε αριθμούς.

Μόλις μάθεις περισσότερα για την αριθμολογία, θα αρχίσεις να βλέπεις μοτίβα στην καθημερινότητα. Δώσε προσοχή, γιατί αν επαναλαμβάνονται συχνά, μπορεί να θέλουν να σου πουν κάτι.

Ο αριθμός της διαδρομής της ζωής μας καθορίζεται από την ημερομηνία γέννησής μας. Όπως το ζώδιό μας, αυτός ο αριθμός θα καθορίσει την προσωπικότητά μας, τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τον σκοπό της ζωής μας.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεσαι να είσαι μαθηματικός για να λύσεις αυτήν την εξίσωση. Θα χρειαστείς μια αριθμομηχανή, ένα στυλό και ένα χαρτί.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, τον δωδέκατο μήνα του έτους, θα προσθέσετε 1 + 2 = 3.

Αν γεννήθηκες το 1994, αθροίζεις κάθε ψηφίο. 1 + 9 + 9 + 4 = 23. Σε αυτήν την περίπτωση, εξακολουθείς να έχεις έναν διψήφιο αριθμό. Προσθέτεις μέχρι να έχεις ένα μονοψήφιο 2 + 3 = 5.

Μόλις προσθέσεις όλους τους αριθμούς μαζί, θα έχεις τον αριθμό σου.

Τι είναι οι κύριοι αριθμοί;

Η μόνη φορά που δεν πρέπει να φτάσεις σε μονοψήφιο είναι αν καταλήξεις με 11 ή 22. Αυτοί είναι κύριοι αριθμοί και είναι απίστευτα ξεχωριστοί. Αυτοί οι αριθμοί σημαίνουν ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου.

Ακριβώς όπως ορισμένα ζώδια της αστρολογίας τα πάνε καλύτερα από άλλα, ορισμένοι αριθμοί είναι πιο συμβατοί από άλλους. Ακολουθεί μια ανάλυση των αριθμών με τους οποίους θα τα πηγαίνεις καλύτερα — και εκείνους που δεν ταιριάζετε τόσο.

  • Νούμερο 1 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 1, το 5 και το 7. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 2, 4 και 6.
  • Αριθμός 2 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 2, το 4 και το 8. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με το 1, το 5 και το 7.
  • Αριθμός 3 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με τα 3, 6 και 9. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 4, 7 και 8.
  • Αριθμός 4 – Τα…