Αυτήν την εβδομάδα, το Happy Traveller μένει Ελλάδα και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα να ταξιδεύουν στην αγαπημένη Ήπειρο για να δουν τη λιγότερο γνωστή πλευρά του Ζαγορίου.

Πηγαίνουν στο Ηλιοχώρι με τον παραδεισένιο καταρράκτη για βουτιές στα δροσερά νερά του, στο Βρυσοχώρι και τη γέφυρα του Αώου όπου αράζουν για πικ νικ.

Οδηγούν σε καταπράσινα τοπία θαυμάζοντας τα πυκνά δάση της Πίνδου και φτάνουν στη Βοβούσα, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδας, που το χωρίζει στα δύο ο ποταμός Αώος.

Επόμενη στάση, η Βάλια Κάλντα και το Αρκουδόρεμα, όπου φτάνουν μετά από πεζοπορία δίπλα στο ποτάμι και το δασικό μονοπάτι. Μετά από μια γεμάτη μέρα με αρκετό περπάτημα και τρέξιμο στη φύση, απολαμβάνουν την τοπική κουζίνα, κάνουν μια χαλαρή βόλτα με το ποδήλατο και διανυκτερεύουν στη φύση απολαμβάνοντας το φως του φεγγαριού.

εφεφε

Το ταξίδι ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο χωριό Φλαμπουράρι στο Ανατολικό Ζαγόρι, την παραμυθένια λίμνη με τα νούφαρα και την τεχνητή λίμνη των πηγών του ποταμού Αώου.

HAPPY TRAVELLER κάθε Σάββατο στις 17.45 στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

δςςδ

Πηγή: skai.gr